Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Teknisk forklaring

International

_______________________

Local Presence -NO
Please enter your email adress

_______________________

SUPPORT ALLE
HVERDAGER
10:00 til 15:00
       Via

• Telefon
  • Skype
  • E-post

Teknisk forklaring

1. Kontrollpanel, DNS og navnetjenere
  2. Header er bildet eller tekst som vises øverst på nettsiden.
    Du kan så ofte du vil, på en enkel måte, endre header bildet.
    Internt i nettsidens kontrollpanel er det ca 416 tilgjenglige kvalitets headere.
  3. Kontaktskjemamoduler kan du ha på alle sidene til nettsiden og du kan enkelt endre parametere som felt, tekst, innhold, mottager e-post og lignende.
  4. Kontrollpanelet til nettsiden har innebygget brukerstatistikk.
  5. Modul kan du dra dit du vil ha en link for å dele nettsiden på sosiale medier.
  6. Nettsiden har en facebookintegrering som gjør det enkelt å lage facebookside.
  7. Videomodul (script injection, youtube, drag´n drop)
  8. Reklamemodul (script injection, ads, drag´n drop)
  9. Alle undersider kan enkelt få adgangskontroll med egendefinert brukernavn og passord.
  10. Nettsiden har en egen modul til Google analytic, som er en av de mest avanserte brukerst
  11. Du kan opprette flere administrative brukerkontoer med adgangs- og tilgangskontroll
  12. Modul for kommentarfelt (drag´n drop)
  13. Modul for søk på nettsiden (drag´n drop)
  14. Laste opp dokumenter
  15. Modul for favicon